wdh

Nieuwsbrief DKB juli 2012

Voorwoord

Voor u ligt alweer de tweede nieuwsbrief deskundigheidsbevordering.
Maandelijks willen wij u middels deze nieuwsbrief op de hoogte houden van regionaal georganiseerde nascholingen, wijzigingen op de website, evaluaties en materialen van nascholingen die u wellicht heeft gevolgd en meer. Heeft u zelf wat voor de nieuwsbrief? Dat kunt u mailen naar: nascholingen@huisartsenkringtwente.nl

 

Met vriendelijke groet, Colette Rijk & Corine Muggen

Website

Wilt u altijd op de hoogte zijn van de nascholingen in de regio en de beschikbaarheid, gaat u dan naar onze website: klik hier

Nascholingsmateriaal

Op de website staat onder ‘nascholingsmateriaal’ (klik hier) de (power point) presentaties van diverse nascholingen. Enkele afgeschermde materialen kunt u bekijken met de volgende gebruikersnaam en wachtwoord:
- Presentaties Aging Spine Symposium Gebruikersnaam: Aging Spine Wachtwoord: 6december
- Presentaties Interne Geneeskunde Gebruikersnaam: Interne Geneeskunde Wachtwoord: 14december
- Presentaties Social Media Gebruikersnaam: Social Media Wachtwoord: 16februari
- Presentaties 3 daagse Rotterdam Gebruikersnaam: Bigapple Rotterdam Wachtwoord: 20juni

Agenda

- 23 juli t/m 2 september: Zomervakantie Noord (meer informatie)
- 20 september: Wetenschapssymposium (meer informatie & inschrijven)
- 25 – 28 september: Warffum Mooi Twente (meer informatie & inschrijven)
- 26 – 30 september:
MST/WDH nascholing Turkije
(meer informatie & inschrijven)

Big Apple Rotterdam

De 3 daagse cursus Big Apple Rotterdam van 20 t/m 22 juni 2012 is een groot succes geweest. De evaluatieformulieren liegen er niet om; goede inhoudelijke nascholing op een top locatie. Over 2 jaar gaan we weer; maar gaan we op wintersport of blijven we in Nederland. Wij zijn benieuwd naar uw mening. Klik hier voor de poll.

Vooruitblik nascholingen

Voor de komende periode zijn er al tal van nascholingen in de maak. In het najaar 2012 en het voorjaar van 2013 is voor de regio’s Almelo en Midden Twente de Warffum in restaurant/hotel Hoog Holten. Indien u zich nog niet heeft ingeschreven en nog wel graag mee wil doen; in de weken 25-28 september en 27-30 november 2012 is nog plaats en in de week van 5-8 maart 2013. Gaat u liever wat verder weg om na te scholen, dan kunnen wij u van harte de WDH/ZGT nascholing aanbevelen. Deze zal in september 2013 plaatvinden in Marokko (Marrakech).
In het najaar van 2012 zal hiervan de vooraankondiging verstuurd worden. Voor de huisartsen uit het district Enschede e.o. die toch ook heel graag over de grens willen nascholen. Neem contact met ons op voor de WDH/MST nascholing die plaats vindt in Turkije (Fethiye). Wellicht kunnen we nog een plaats voor u reserveren op deze cursus.

Wij wensen u allen een prettige vakantie. De eerst volgende nieuwsbrief zal begin september verschijnen.