wdh

Nascholingsreis Puglia juni 2020

Datum woensdag 24 juni t/m zondag 28 juni
Locatie Hotel Tenuta Moreno
Doelgroep Huisartsen, Specialisten
Organisatie WDH Twente i.s.m. ZGT
Accreditatie 13 uur
Prijs 1549.00

De LHV Huisartsenkring Twente en het medisch stafbestuur van het ZGT nodigen u van harte uit voor een fantastische nascholingsreis. De nascholing is bedoeld voor huisartsen en medisch specialisten uit het adherentiegebied ZGT. Partners zijn van harte welkom.

Geachte genodigde,

Dit jaar hebben wij wederom een nascholingsreis met inhoudelijk zeer interessante thema’s en het doel elkaar beter te leren kennen en van de andere cultuur te mogen proeven. Tussen de cursusonderdelen is er voldoende tijd om zelf in te vullen en Puglia te ontdekken. Maar ook gezamenlijk gaan we op pad. U wordt van harte uitgenodigd deel te nemen aan deze gezamenlijke nascholing voor de eerste en tweede lijn!

De voorbereidingscommissie,
Lilian Arninkhof-Boks, Wouter ten Cate, Rob Corsten, Ellen van der Gaag, Frank Greeven, Deborah Kuster, Loes Reichman, Marjolein de Vries en Roelof Welling

Deelnemers: Huisartsen en medisch specialisten werkzaam in het adherentiegebied van ZGT.
 
Locatie: Tenuta Moreno, Masseria & Spa, C. da Moreno, SS 7 uscita Latiano Est 72023, Mesagne (Brindisi), Puglia, Italy.
 
Inlichtingen: LHV Huisartsenkring Twente, Sabina Klinkhamerweg 21, 7555 SK Hengelo, Tel: 074-2568331, mail: nascholingen@huisartsenkringtwente.nl
 
Kosten: € 1.549,00 p.p. voor huisartsen/specialisten en € 1.199,00 p.p. voor partners (die niet deelnemen aan de cursus). Dit is inclusief vliegreis, hotel, ontbijt, lunch, diner en consumpties tijdens de maaltijden, excursies, en cursuskosten. Exclusief optionele  excursies, lokale uitgaven en fooien. De eenpersoonstoeslag bedraagt € 199,00.
 
Accreditatie: 13 uur voor huisartsen en medisch specialisten.
 
Annulering en verzekering: reis- en/of annuleringsverzekering dient u zelf af te sluiten, aangezien het niet mogelijk is deze voor de gehele groep af te sluiten. Voor groepsreizen gelden bijzondere annuleringsvoorwaarden. Kijk hiervoor op onze website (www.wdhtwente.nl) of neem contact met ons op via 074-2568331.
 
Aanmeldprocedure:
In verband met de overgang naar ons nieuwe nascholingsprogramma Corpio, is digitaal aanmelden voor deze nascholing tot maandag 13 januari 2020 niet mogelijk. Onze excuses voor dit ongemak.
Graag ontvangen wij uw aanmelding via de mail: nascholingen@huisartsenkringtwente.nl Vanaf maandag 13 januari aanstaande kunt u onze nascholingen vinden via deze link
Aanmeldingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst (rekening houdend met een evenwichtige verdeling huisarts-medisch specialist). 
 
Verlenging: Indien u deze reis wilt verlengen kunt u contact opnemen met Linda Ruijter van THL Travel, tel: 088-5528080, mail: L.Ruijter@thltravel.nl
 
NB Wijzigingen onder voorbehoud